EnglishMagyarsyma@syma.hu  +36 (1) 460 11 00  SYMA csarnok

CégünkrőlA SYMA+SD Kft. 1990-ben alakult, a SYMA svájci kiállítási installáció hazai képviselőjeként. A vállalkozás 51 %-os tulajdonosa azóta is a SYMA Holding AG, 49 %-a Szántó András tulajdonában van. Saját szegmensében a vállalkozás már a 90-es évek első felében a piacvezetők közé emelkedett.
A Budapest Sportcsarnok 1999. évi leégése után megpályázta és elnyerte egy a Népstadion területén létesítendő rendezvénycsarnok felépítésének és üzemeltetésének jogát.
Az első három évben (2000-2003) SAP néven működő csarnok piaci bevezetése kitűnően sikerült. 2006-ban felépült az "A" és a "C" rendezvénycsarnok is, melyek létrehozását egy 2005. évi pályázat elnyerése tette lehetővé.
A Rendezvényközpont már több mint öt éve nemcsak Magyarország legkorszerűbb, hanem piacvezető rendezvényhelyszíne is, évi több mint 120 rendezvény befogadásával. Szakmai elismertségéhez és népszerűségéhez nemcsak a kitűnő megközelíthetőség és az ingyenes parkolóhelyek járulnak hozzá, hanem a belső terek oszlop nélküli kialakítása, a belső terek szekcionálhatósága, számtalan különterem, a helyszínen működő étterem teljes körű catering szolgáltatása is.
A kiállítás-szervezők részére kombinált kiállítás-kivitelezési és csarnokbérleti csomagokat, a koncertszervezők számára különböző álló, ültetett és lelátós konfigurációkat tudunk kínálni. A nemzetközi standardok alapján szervezett kongresszusok igényeit 2500 főig teljes körűen tudjuk kielégíteni köszönhetően a C épületben kialakítható 4 db hangszigetelt szekcióteremnek.
SYMA+SD Kft.
1146 Budapest, Dózsa György út 1.
E-mail: syma@syma.hu
Telefon:1 - 460 -1100
Partnereink     


RTL Klub


Gablini


Pepsi


Danubius Hotels Group


ESMA