EnglishMagyarsyma@syma.hu  +36 (1) 460 11 00

  SYMA csarnok

10. Coca-Cola Testébresztő Fitnesz nap

10. Coca-Cola Testébresztő Fitnesz nap
Időpont: 2016. március 15.
Weblap: www.fitnesznap.hu
Információ:
2016-ban március 15-én tizedik alkalommal mozoghatunk együtt a SYMA Sport-és Rendezvényközpontban, ahol több, mint 17 színpadon 110 óratípussal és 200 fellépővel különböző színpad kínálatából csemegézhetünk.
A tavalyi évben több mint 3200 résztvevővel abszolút rekordot döntött az esemény – ennyien még soha nem mozogtak együtt a Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap történetében!
2016-ban újabb színpadok és programok nyílnak a mozogni vágyók előtt, ez lesz a tavasz egyik legnagyobb aerobik eseménye Magyarországon!
A Nagyszínpad mellett ismét megnyílik a Mozgástrendek csarnok, a Body&Mind terem, tovább bővül a funkcionális trainingek és a saját testsúlyos edzések választéka is. Így a férfiak számára is számos programot biztosít a rendezvény.
A modern funkcionális edzésmódszerek mellett szakemberek kísérnek el az erőnléti tréningek világába, valamint segédkeznek a legújabb technikák elsajátításában. Emellett természetesen nem hiányozhat a programból a Group Cycling, Kranking színpadok pörgős órái sem.
Az Életmódexpo és Fitneszpark minden eddigi méretet felülmúlt, így 2015-ben már 6000 négyzetméteren lehetett kipróbálni a legújabb eszközöket, trendeket, valamint kedvezményes áron megvásárolni a sporttermékeket, kiegészítőket. A résztvevőket több helyszínen is ingyenes szaktanácsadás, egészségügyi szűrés és felmérés fogadta.
Az esemény szervezője: BSI - A hazai szabadidősport-rendezvényszervezők piacvezetője, a FittAréna rendezője.

Vissza az előző oldalra
SYMA+SD Kft.
1146 Budapest, Dózsa György út 1.
E-mail: szervezes@syma.hu
Telefon: 1-460-1102
Partnereink     


RTL Klub


Gablini


Pepsi


Danubius Hotels Group


ESMA