EnglishMagyarsyma@syma.hu  +36 (1) 460 11 00

  SYMA csarnok

Horgász Show

A Horgász Show egy komplex rendezvény, ahol kicsik és nagyok együtt hódolhatnak a horgászat szenvedélyének. Itt mindent megtalálhatsz ami a horgászattal kapcsolatos. Nemcsak a kiállítók standjain, hanem a mesterséges folyóparton rendezett programokon és a színpadi előadásokon és játékon is részt vehetsz.

Ingyen próbálhatod ki azokat a szimulátorokat, melyeken lemérheted milyen ügyesen fárasztanál ki egy órási halat, de részt vehetsz játékos vetélkedőinken is ahol értékes horgászfelszereléseket nyerhetsz! Idén is lesz Horgász Aukció, melynek keretében értékes horgász eszközöket vehet az eredeti árának töredékéért!

Ráadásul a Tavaszi Horgász Show-ra megváltott jegyeddel a SYMA-ban még a FINE SPIRIT FESTIVALT is ingyenesen látogathatod. Ezen a különleges rendezvényen több mint 200 fajta rövidital sorakozik fel a világ minden tájáról. Látványos koktél show, italgasztronómia és hangulatos koncertek egy helyen.

Sztárok a Tavaszi Horgász Show-n!
Hazai és külföldi szaktekintélyek is rendszeresen is fellépnek a Horgász Shown. Így lesz ez most tavasszal is! A legismertebb horgászok, köztük Európa-, és világbajnokok lesznek azok akikkel személyesen is összefuthatsz ha ellátogatsz március 18 és 20. között a SYMA-ba!

További izgalmas programokkal is készülünk, melyekről folyamatosan kaphatsz tájékoztatást, ha rendszerese felkeresed weboldalunkat (www.horgaszshow.hu), de megtalálhatsz minket a Facebookon (https://www.facebook.com/horgaszshow.hu) is!

Fine Spirits Festival Facebook oldala: facebook.com/vodkashow

Pontos helyszín:
Syma Csarnok (XIV. ker., Dózsa György út 1.)

Belépő:
Napijegy: 2.500 Ft
Diák/nyugdíjas: 1.900 Ft
Családi jegy: 5.000 Ft (Családi jegy két felnőtt két 14 alatti gyermek)
6 év alatt ingyenes!
Jegyelővétel a Ticketportal országos jegyiroda hálózatában és online: www.ticketportal.hu
A belépő mindkét rendezvényre érvényes!

Információ:
Tematik-Kábel Kft.
20/26 27 226

katinka.baksai@tematik-kabel.hu


Fine Spirits Festival
70/386-7563
Honlap: www.horgaszshow.hu

Vissza az előző oldalra
SYMA+SD Kft.
1146 Budapest, Dózsa György út 1.
E-mail: szervezes@syma.hu
Telefon: 1-460-1102
Partnereink     


RTL Klub


Gablini


Pepsi


Danubius Hotels Group


ESMA