EnglishMagyarsyma@syma.hu  +36 (1) 460 11 00

AlapstandokEgyedi standokBútorkölcsönzésÜzletberendezésekMúzeumi berendezésekGrafika

Alapstandok

Alapstandok

A kiállítók sikere többek között a stand kialakításán is múlik.
A megfelelő standtípus kiválasztásánál alapvető döntéshozó tényező a funkció és a helyi viszonyok, a törvényes és a vásárszervező által adott előírások, valamint a költségek figyelembe vétele. Igen fontos azonban, hogy a stand kialakítása funkcionális legyen. A kiállított termék jól látható, reklámot közvetítő legyen, illetve fontos az, hogy a látogatóval könnyen közvetlen kontaktusba kerülhessen a kiállító. Figyelni kell arra is, hogy a vásári és kiállítási standot a várható látogatók tömegének mozgási irányához igazítsuk. Mindezek figyelembe vételével terveztük meg alapstandjainkat.

Kínálatunkban nyitott, részben nyitott és zárt építésű standok vannak. Választhat sorstand, sarokstand, fejstand és blokkstand közül.

Alapstandjaink SYMA-System 30-as típusú installációból épülnek. 250 cm magasak, fehér határoló falakkal. A standokat szőnyegezzük, a megrendelő alapszínek közül választhat. Minden standhoz tartozik egy információs pult, 1 asztal, 2 szék, 1 hármas elosztó, 3 négyzetméterenként 1 spot lámpa, illetve egy egységes, egysoros, egyszínű fríz felirat.

A tökéletes tervezést és kivitelezést képzett, és több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembergárda, valamint saját műszaki háttér biztosítja.

Kattintson ide a referenciákért!


 Vissza az előző oldalra
SYMA+SD Kft.
1146 Budapest, Dózsa György út 1.
E-mail: tervezes@syma.hu
Telefon:1-460-1114
Partnereink     


RTL Klub


Gablini


Pepsi


Danubius Hotels Group


ESMA